Ambassador™ partytent 3x3

Tijdelijk uitverkocht... Snel weer beschikbaar
SKU
AMBASSADOR

Deze partytent is stijlvol en zeer draagbaar. Samen met een modern ontwerp, is deze 3x3 meter partytent gebouwd met de nieuwste technologieën en materialen.

100% Tevredenheidsgarantie Chat met een expert
Ambassador™ Technologie
Ambassador™ Technologie

Deze partytent is stijlvol en zeer draagbaar. Samen met een modern ontwerp, is deze 3x3 meter partytent gebouwd met de nieuwste technologieën en materialen. Met kenmerken als de Clear-Span Center wat zorgt voor meer hoofdruimte en de verbeterde Auto-Slider® Pull-Pin™ voor een snelle vergrendeling wordt deze partytent geleverd met een roltas en grondharingen.

Met de nieuwe partytent de Ambassador™ valt u geheid op tijdens uw tuinfeest of stranddag met de familie. Houd al je waardevolle spullen en etenswaren koel onder deze 3x3 partytent en bescherm kleine kinderen tijdens hun middagdutje tegen het felle zonlicht, zonder ze te verstikken in een dichte tent met zijwanden. De Ez Up Partytent is bij uitstek de oplossing voor gezinnen. Lichtgewicht en snel op en af te breken met de Pull Pin Auto Slider oplossing. De bijgeleverde poten zijn verstelbaar met 3 hoogteverschillen en het doek heeft bovendien versterkte hoeken voor een langere levensduur. De truss-ringen zorgen voor stabiliteit en de clear-Span ruimte zorgt voor meer hoofdruimte. Als je op zoek bent naar de perfecte partytent dan ben je bij Ez-Up aan het juiste adres. Met de 3 meter bij 3 meter partytent van Ez-Up kunnen diverse accessoires worden geleverd. Denk aan de gewichtszakken, haringsets, halve zijwanden of de roltas. Bij de Ez-Up partytent zit het dak, het frame van staal met poedercoating ook een roltas en standaard haringset. Ez-Up geeft 1 jaar garantie op het framewerk en het doek.

Dit unieke product is perfect voor sportevenementen, feestjes in de achtertuin, picnic of ontspannen op het strand. Maak gebruik van deze fantastische partytent van Ez-Up en sta versteld van de kwaliteit en mogelijkheden tot uitbreiding met diverse accessoires. Met deze nieuwe stijlvolle partytent de Ambassador™ trekt u de aandacht!

Kenmerken

  • Clear-Span Centre - zorgt voor meer hoofdruimte    
  • Auto Slider® Pull-Pin™ - verbeterde Auto Slider® Pull-Pin voor snelle vergrendeling en ontgrendeling    
  • E-Z truss-ringen - zorgen voor verhoogde stabiliteit en E-Z-instelling    
  • Sterke End-caps - Heavy-Duty voor een langere levensduur    
  • Versterkte hoeken voor een langere levensduur    
  • Verstelbare poten met 3 hoogte-opties
Meer informatie
Product compatibiliteit Ambassador™
AFMETINGEN 3 x 3
Gewicht 15.9 kg
Aanbevolen voor Perfect voor sportevenementen, feestjes in de achtertuin, picnic, ontspannen op het strand en veel meer!
Garantie 1 Jaar
Eigen ontwerp Niet Beschikbaar
Maximale hoofdruimte 2,87 m
Maximale dakhoogte 2,9 m
Doorloophoogte 1,9 m
Premium Kleuren Niet Beschikbaar
Stof Omschrijving Duurzame kwaliteitsstof
Omschrijving Frame Staal met poedercoating
Overkapte oppervlak 9 sq. m (100 sq ft)
Beschikbare Accessoires Gewichtszakken, haringset, halve zijwanden, roltas
Inclusief Het dak, frame, roltas en standaard haringset
Downloads Spec sheet Gebruikershandleiding

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze deskundige ontwerpers u helpen bij het maken van verbluffende, aangepaste afbeeldingen.

CHAT

Chat Hours

Maandag t/m Vrijdag

08.00 - 16.30 uur CET

Chat now

Telefoon

+31 (0)30 63 541 00

Maandag t/m Vrijdag

08.00 - 16.30 uur CET

E-mail

Vragen / Prijsopgave

Neem op elk gewenst moment contact met ons op. Stel een vraag of vraag een offerte aan bij een van onze medewerkers.

KLANTEN KOCHTEN OOK