Bungalow
E-Z UP

Bungalow® Cabana

Neem luxe en klasse overal mee naartoe met de Bungalow® cabana. Het geeft een upgrade aan elke ruimte buitenshuis. Een prachtige oplossing voor terrassen, patio's, cruiseschepen, jachten, zwembaden, hotels en resorts.

De Bungalow® cabana beschikt over een roestbestendig frame uit één stuk, samen met een premium geverfd acryl top en gordijnen die bestand zijn tegen hoge temperaturen, UV-licht, water en zonnebrand.

E-Z UP

KIES UW MAAT

De Bungalow® cabana is verkrijgbaar in de maten 3 x 3 m, 3 x 4.5 x en 4,5m 'Hex™ Vind de Bungalow E-Z UP van jouw wensen om je patio, zwembad, hotel, jacht of resort te van een uiterlijke upgrade te voorzien.

E-Z UP 10
E-Z UP 15
E-Z UP 15 Hex

Accessoires

Breid uw Bungalow®-cabana uit met fraaie hoekgordijnen. De gordijnen laten meerdere configuraties toe: Als zijwanden om privacy te bieden terwijl de wind en de zon worden geblokkeerd of gedrapeerd langs de tentpoten voor een luxe uitstraling. Het plafond (stof aan binnenkant van dak) is een mooie upgrade die een meer verfijnde, luxe uitstraling aan het interieur van uw easy up tent geeft.

HOEKGORDIJNEN/ZIJWANDEN

E-Z UP Sidewalls

Gordijnen sluiten volledig voor privacy.

PLAFONDBEDEKKING

E-Z UP

Verfraai uw interieur met een voering van meshstof.

E-Z UP Plafondbedekkng

Gordijnen sluiten volledig voor privacy.

E-Z UP

Luxe
Gewichtszakken

E-Z UP

Heavy-Duty
Stake Kit

E-Z UP

E-Z UP® Premium kwaliteit stoffen

E-Z UP® maakt gebruik van hoogwaardige, in verfbad geverfde acrylvezels, waardoor het weefsel bestand is tegen hoge temperaturen, UV-licht, water en zonnebrand.

E-Z UP
E-Z UP

CABANAKLEUREN EN BEDRUKKING

Pas uw Bungalow®-cabana aan naar uw wensen. Kies de kleur van het frame, de kleuren van de stof en eventueel zelfs een bedrukking.

E-Z UP Fabric Colors

Beschikbare
stofkleuren

E-Z UP Frame Colors

Beschikbare
framekleuren

E-Z UP Custom Graphics

Bedrukkingen Mogelijk