PRESENTATIE TENT

Wat de reden ook is dat u op zoek bent naar een Presentatie Tent, het doel is altijd dat u wilt opvallen. Een Presentatie Tent van E-Z UP is de manier om uw bedrijf op te laten vallen op beurzen en/of evenementen. E-Z UP levert Presentatie Tenten voor vele bedrijfstakken, zoals: sportevenementen, beurzen, marketingbureau’s, scholen en overheidsinstanties. E-Z UP heeft voor alle segmenten een toegevoegde waarde. Wij kunnen met recht zeggen dat wij van alle markten thuis zijn.


Presentatie tent by E-Z UP

VOOR ELK EVENT EEN ANDERE PRESENTATIE TENT

Verschillende evenementen vragen om verschillende tentoplossingen. Wilt u een grote centrale hospitality ruimte creëren dan is de HUB 5x5 de ultieme tent. Voor een kleine samplingactie bij de ingang van een festival is de Vue, met 1.5x1.5 meter de kleinste tent in het E-Z UP assortiment, de beste keuze. Gaat u stad en land af om uw producten te demonstreren, bijvoorbeeld op golf demodagen of tijdens E-Bike experiences, dan is de Eclipse in 3x3 of 3x4.5 meter de beste overkapping.UW PRESENTATIE TENT PROFESSIONEEL LATEN BEDRUKKEN

Wanneer u kiest voor E-Z UP als de leverancier van uw promotiemateriaal kunt u rekenen op een team bestaande uit grafisch ontwerpers, account managers en meerdere productiefaciliteiten die er samen voor zorgen dat u een opvallend design ontvangt wat volledig in uw huisstijl past. Bent u niet meteen tevreden? Wij gaan door tot u dat wel bent. Deze service is, net als de onderdelenservice, onderdeel van de E-Z UP Experience. Samen met banners, tafelhoezen en zelfs beach-vlaggen stelt u een doeltreffend marketingpakket samen.

Afmetingen:
Presentatie Tent McMulloch by E-Z UP

PRODUCTCATEGORIEËN

Eclipse
  • EASY UP TENTEN
Sidewalls
  • ZIJWANDEN
Tear Drop Flag
  • VLAGGEN
Instant Table
  • TAFELS
Table Covers
  • TAFELHOEZEN
Railskirts
  • HALVE ZIJWANDEN

Hulp nodig?

Vraag een expert

Direct antwoorden en advies

Telefoon

+31 (0)30 63 541 00

maandag t/m vrijdag

08.00 - 17.00 uur CET

Chat

Chat Hours

maandag t/m vrijdag

08.00 - 17.00 uur CET

Chat now

E-Mail

Vragen / Prijsopgave?

Neem op elk gewenst moment contact met ons op