Warranties


INTERNATIONALE E-Z UP®, INC. Fabrikant van de E-Z UP® Instant Shelter® garandeert de oorspronkelijke detailhandelaar die een gedateerd verkoopbewijs verstrekt, elk onderdeel van de E-Z UP® Instant Shelter® om vrij te zijn van defecten in materiaal of vakmanschap gedurende een periode van EEN, DRIE, VIJF of ZEVEN jaar (afhankelijk van het model) na de datum van oorspronkelijke aankoop. Deze garantie is alleen van toepassing op normaal en verwacht gebruik, zoals bepaald door de fabrikant. INTERNATIONALE E-Z UP®, INC.'s verplichting en aansprakelijkheid onder deze garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging (naar eigen keuze) van het product of de onderdelen daarvan, na eigen onderzoek en onderzoek.

GARANTIE RETOUR ADVISEREN - Alvorens een onderdeel of product aan INTERNATIONAL E-Z UP® te retourneren®, INC. Of zijn aangewezen vertegenwoordiger, neem dan contact met ons op voor specifieke instructies voor het retourneren van garantie. Alle verzendkosten moeten vooraf betaald worden en INTERNATIONAL E-Z UP®, INC. Is niet verantwoordelijk voor beschadigde producten tijdens het transport.

VOORWAARDEN - Deze garantie is ongeldig voor elk product dat op enigerlei wijze is gewijzigd of gewijzigd. Deze garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door wind, regen of andere natuurkrachten, noch op accidentele of opzettelijke beschadiging van het product, noch op gebruik van het product dat niet conform de productinstructies is. Deze uitdrukkelijke garantie wordt verstrekt in plaats van alle andere garanties, expliciet of impliciet.

GARANTIE IS NIET GELDIG ALS HET PRODUCT NIET WORDT GEKOCHT VAN BEVOEGDE E-Z UP® VERKOPER.

Garantieformulier

Om een garantieclaim in te dienen,klik om het garantieformulier te downloaden. *
* Een kopie van uw originele kassabon is vereist.