Privacybeleid

We zijn ons er terdege van bewust dat het doen van een aankoop bij ezup.nl of een andere website om uw vertrouwen vraagt. En we waarderen uw vertrouwen bijzonder! We garanderen dat we zullen werken om de privacy en veiligheid van alle persoonlijke informatie die u ons verschaft te beschermen en dat uw persoonlijke informatie alleen wordt gebruikt zoals uiteengezet in deze Privacy- en Beveiligingsverklaring. Dit omvat uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardgegevens, naast andere persoonlijke informatie die persoonlijk aan u kan worden gekoppeld.

Om uw online transacties te beschermen, gebruiken we de technologie Secure Sockets Layer (SSL). Als uw browser in staat is tot SSL (de meeste zijn), worden uw persoonlijke gegevens automatisch gecodeerd of gecodeerd voordat deze via internet worden verzonden.

Wanneer u een aankoop doet op onze website, verzamelen wij uw naam, factuuradres voor de creditcard, het kaarttype, het nummer en de vervaldatum. We verzamelen ook informatie waarmee we uw bestelling kunnen verzenden, inclusief uw e-mailadres en de naam, het adres en telefoonnummer van de beoogde ontvanger.

Wanneer u ezup.nl bezoekt, krijgt u een permanent 'cookie' (een klein, uniek ID-tekstbestand) toegewezen dat wordt opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Het doel van de cookie is om u te identificeren wanneer u onze site bezoekt, zodat we uw online winkelervaring kunnen verbeteren en aanpassen. We verzamelen ook bepaalde technische informatie van uw computer telkens u een pagina opvraagt tijdens een bezoek aan ezup.nl. Deze informatie kan uw Internet Protocol (IP) -adres, uw besturingssysteem, browsertype en het adres van een verwijzende website, indien aanwezig, bevatten. Wij verzamelen deze informatie om de kwaliteit van uw ervaring tijdens uw bezoek aan onze site te verbeteren en zullen deze informatie niet verkopen of verhuren aan derden.

We gebruiken uw e-mailadres om met u te communiceren. Elke e-mail die we u sturen, wordt verzonden in overeenstemming met de voorgestelde federale wetgeving voor commerciële e-mail (S.1618-SECTIE 301). "In overeenstemming met Sectie 301, Paragraaf (a) (2) (C) van S. 1618, kunnen verdere uitzendingen door de verzender van deze e-mail kosteloos voor u worden gestopt door op de antwoordknop te klikken en VERWIJDEREN te plaatsen in de onderwerpregel."

Wij verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens nooit aan derden! We delen persoonlijke klantinformatie alleen met onze agenten, vertegenwoordigers en vertrouwde dienstverleners en aannemers met als doel het kunnen uitvoeren aan klantorders; het aanbieden van bepaalde producten en diensten in verband met onze website; communicatie met klanten; klantenservice; het bieden van een gepersonaliseerde winkelervaring en het voltooien van creditcardtransacties.

We behouden ons het recht voor om ons privacybeleid op elk moment te wijzigen of aan te passen. Als we ons privacybeleid ingrijpend wijzigen dan zullen we een kennisgeving van deze wijziging op www.ezup.nl plaatsen voor een periode van ten minste twee maanden nadat de wijziging is geïmplementeerd.

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar onsContact Formulier.