Heeft u vragen over uw E-Z UP® product? U bent hier op de juiste plek. Hier vindt u enkele van de meest voorkomende vragen, staat uw antwoord er niet bij: Neem contact met ons op.

Algemeen

Dat zijn ze zeker! E-Z UP® Instant Shelters® kunnen worden opgezet in minder dan 60 seconden met slechts twee personen. Ons gepatenteerde frame uit één stuk met harmonicasysteem creëert een ontzettend snel vouwmechanisme. Voor de eerste setup moet de top worden geïnstalleerd. De bovenkant blijft daarna op het frame.
Bekijk deze video-van 2 minuten voor een eenvoudige instructie. Raadpleeg voor aanvullende vragen de gebruikershandleiding of neem contact op met onze klantenservice team.
E-Z UP® tenten staan veilig op gras, zand en harde ondergrond. Spanbanden zijn hierbij niet aanbevolen. Bij wat hardere wind raden we echter aan om onze gewichtszakken of grondpinnen te gebruiken om te voorkomen dat uw easy up tent omvalt of wegwaait.
E-Z UP® producten zijn hier te koop op www.ezup.nl, in winkels in heel Europa of via een van onze geautoriseerde dealers. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een van onze dealers of als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact met ons op via +31 (0)30 63 541 00
We weten dat uw behoeften kunnen verschillen, daarom bieden wij een volledig assortiment modellen en maten om te voorzien in al uw wensen Maten variëren van onze 1.5 x 1.5m VUE™ tot onze 5 x 5m HUB™. De meest populaire maten voor gebruik rond het huis of op de camping is 3 x 3m. Voor zakelijk gebruik raden wij 3 x 3m, 3 x 4.5m of 3 x 6m aan, afhankelijk van uw behoeften. Onze Shelter Advisor is een geweldig hulpmiddel om u te helpen bij het kiezen van de beste Instant Shelter® voor u! Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of voor hulp bij het toevoegen accessoires of bedrukking.
We bieden een breed scala aan bekroonde bedrukkingsmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen en binnen het budget te blijven. Helaas kunnen we niet afdrukken op een al bestaand product. De reden hiervoor is simpel: we zijn trots op de kwaliteit en het vakmanschap van elke E-Z UP® tent en we kunnen niet beloven dat je het kwaliteitsniveau zult ontvangen dat we garanderen op een top die we niet van ons is. Als u een dak van een willekeurig merk hebt aangeschaft, kunnen we u helpen deze te vervangen door een hoogwaardige, naar uw wensen bedrukte E-Z UP® Instant Shelter®. We drukken niet op onze voorraadkleur E-Z UP® tentdaken omdat het productieproces van onze bedrukte daken afhankelijk is van uw grafische afbeeldingen en behoeften. Als je in de afgelopen 30 dagen een standaardkleur E-Z UP® shelter van www.ezup.nl hebt gekocht, kun je deze mogelijk retourneren en een nieuwe tent kopen met aangepaste afbeeldingen (Raadpleeg ons terugkeerbeleid en onze richtlijnen hier.)
E-Z UP® heeft een volledig assortiment producten, waaronder de E-Z UP® Instant Shelter®, E-Z UP® ProFlag™, ProUmbrella™, E-Z UP® Instant Table™, Directors Chairs, Bungalow® by E-Z UP® en een verscheidenheid aan accessoires. E-Z UP®-producten worden gebruikt voor thuis, op de camping, beurzen, bedrijfsevenementen, markten, sportevenementen en nog veel meer. Een volledige lijst van onze producten kan hier worden bekeken.
Ja. Ons assortiment accessoires bestaat uit aangepaste zijwanden, railskirts, afschermruimtes, luxe gewichtstassen of 11.3kg gewichtstassen, roltassen en nog veel meer.
Onze stof voldoet aan alle voor de Europese markt noodzakelijke brandveiligheidseisen (B1). U kunt meer informatie en onze brandcertificeringen hier vinden
We raden aan om in alle omgevingen gewichtzakken of grondpinnen te gebruiken voor extra stabiliteit en veiligheid.
Geventileerde toppen zijn speciaal ontworpen voor zware omstandigheden, waardoor de wind door de tent stroomt, in plaats van direct de bovenkant te raken en over de kop te kantelen. Bovendien combineert onze Dome shelter windgeventileerde pieken met nieuwe flex rod-technologie, zodat het dak buigt wanneer deze in aanraking komt met de kracht van de wind.
Je kunt de gebruikershandleiding voor je shelter hier vinden
Onze tops zijn ontworpen om perfect te passen in frames van E-Z UP®. We raden af om ons frame of top te gebruiken met een product van een andere leverancier.
Modelnummers worden op een sticker geplaatst en bevinden zich aan de binnenkant van de poot nabij het bovenste uiteinde. Met dit modelnummer kunnen onze klantenservicemedewerkers het sheltermodel dat u heeft identificeren.
Helaas hebben we geen tenten met logo's die al van tevoren zijn bedrukt. We kunnen, mits u het artwork aanlevert, natuurlijk wel aan al jullie drukwensen voldoen. We helpen graag om te kunnen voldoen aan je wensen.
De ritsen worden gebruikt om een zijwand met een andere te verbinden. Veel klanten kiezen ervoor om drie zijwanden te kopen voor een semi-afgesloten ruimte, of vier voor een volledige afsluiting..
Neem contact met ons op voor verdere details. We staan ook open voor sponsoraanvragen. Afhankelijk van de aard van uw liefdadigheidsinstelling, evenement of team, kunnen we een E-Z UP-sponsoring voorstellen. U kunt de organisaties die wij sponsoren bekijken hier.
U kunt uw recente bestelinformatie bekijken door in te loggen op uw ezup.nl-account (klik hier.) Helaas kunt u uw bestelling niet wijzigen nadat u deze heeft verzonden. Zodra een bestelling is geplaatst, wordt deze onmiddellijk ter verwerking naar ons magazijn gestuurd. U kunt een nieuwe bestelling plaatsen voor de benodigde aanvullende producten.

Verzorging en onderhoud


We raden u aan een niet-schurend reinigingsmiddel en een scrubborstel te gebruiken om voorzichtig de bovenkant van uw shelter schoon te maken. Plaats het dak niet in een wasmachine want dit kan de coating die we aanbrengen aantastenwat ten koste gaat van de waterdichtheid, brandvertraging, schimmelwerendheid en UV-bescherming. Spoel de zeep eraf en laat in open lucht drogen.
U kunt waterbestendige middelen gebruiken die zijn gemaakt voor het waterdicht maken van tenten.
E-Z UP® biedt vervangende onderdelen voor veel onderdelen van uw shelter, alsjeblieft hier. Als u hulp nodig hebt bij het bepalen welk onderdeel bij u past, staat ons klantenserviceteam altijd voor u klaar. Opsturen kan uiteraard ook.
Reparatiesets voor uw top zijn hier beschikbaar. Afhankelijk van de leeftijd en conditie van je top, raden we je aan om een vervangende top te kopen. Zie E-Z UP®-vervangingstops hier.

Garantie


Alle E-Z UP®-producten zijn vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en worden grondig geïnspecteerd voordat ze worden verzonden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Alle E-Z UP®-producten worden gedekt door een garantie van 1/7 jaar, afhankelijk van het product.
Dit document beschrijft het proces van de garantieservice. Neem contact op met ons via +31 (0)30 63 541 00 of euonline@ezup.com als u vragen heeft.
Onze toppen zijn waterbestendig maar officieel niet waterdicht. Schade aan uw tent als gevolg van regen of wind valt niet onder onze garantie.
De garantie voor elk product varieert afhankelijk van het model of type product. Bezoek alstublieft deze pagina om uw product te vinden. Garantietermijnen worden vermeld op het tabblad Aanvullende informatie.

Eigen ontwerp


E-Z UP® wordt erkend als een wereldmarktleider printen en won al 3 jaar op rij de Golden Graphics Award for Digital Printing. Onze deskundige designafdeling kan uw logo of afbeelding omtoveren in een tool die zorgt voor unieke merkactivatie. Kies uit een spectrum aan kleuren om een uniek product te ontwerpen. We bieden ook een complete lijn accessoires, banners, vlaggen en tafelhoezen.
Onze experts staan klaar om u te helpen bij het selecteren van het E-Z UP®-product dat geschikt voor u is en om u te helpen bij het ontwerp met uw afbeeldingen, logo’s en teksten. We bieden gratis kosteloze 3d weergaves, zodat u visueel kunt zien hoe uw aangepaste E-Z UP®-product eruit zal zien voordat u bestelt.
Het artwork moet in vectorformaat zijn, zodat het op maat kan worden geschaald en op een groot gebied kan worden afgedrukt zonder de scherpte te verminderen of gepixeld te worden. Deze bestandstypen hebben meestal de extensie .ai of .eps. Zie de artworkvereisten hier.
Illustraties voor eigen designs kunnen worden verzonden naar euinfo@ezup.com. Een specialist neemt dan contact met u op.
Helaas maken we geen aangepaste of speciale formaten. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice en we helpen u bij het vinden van de beste E-Z UP®-shelter om aan uw behoeften te voldoen.


Reserveonderdelen


Wij bieden hier vervangende onderdelen aan. Om het onderdeel te vinden dat u nodig hebt, moet u de naam of het modelnummer van uw product weten. Voor de meeste producten zijn de modelnummers te vinden op een sticker die aan de framepoot is bevestigd. Controleer voor alle andere producten uw product (klik hier) of ga direct naar onze onderdelenpagina (klik hier). Als u nog vragen heeft, kunt u bellen met +31 (0)30 63 541 00.
Onze volledige E-Z UP® Instant Shelter®